Játékok 1000 Forint alatt 

40 terméket találtam.
oldalanként

Szuper logikai játék! A feladat, hogy minél kevesebb lépésből kitaláld az ellenfél színkombinációját, amit elrejtett előled.

Készíts színes karkötőt, nyakláncot. A gyöngyök kis méretűek, ezért fűzni már ügyesen tudó leányzóknak ajánljuk.

Kifesthető szélforgó béka. Mérete: 15,5 x 30 cm.

Legyen egyedi tolltartód, amilyen senki másnak nincs. A kép csak illusztráció, a tolltartón nincs minta, ezért nagyon szép szabad kezű alkotásokat készíthetsz rá.

8 db színes textilzsírkréta dobozban. Használhatod textil zsákhoz, pólóhoz, egyedi ajándéktárgyak elkészítéséhez. Vasalás után az anyag 30°C-on mosható. A kréták hossza: 9 cm.

Körmöcske - gomba forma Mérete: 10 cm. Anyaga: Fa Ajánlott kor: 4 éves kortól.

A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz. A csomagban világítós gyöngyök vannak, melyeket este fénnyel feltöltve sokáig foszforeszkálnak a sötétben.

Fából készült népi ütőhangszer. A két fa lapocska összeütögetésével jellegzetes csattogó hangot. ad. Átmérője: 5,5 x 5,5 x 1,2 cm. Az ár 1 db termékre vonatkozik.

Egyik oldalán Kreatív Lurkó, másik oldalán Kreatív Kata található. Mosogatógépben mosható. 

35 cm hosszú, fából készült festhető szélharang.

1000 darabos midi méretű HAMA vasalható gyöngyök. Foszforeszkál a sötétben. A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz.

Készíts egyedi táskát, színezd ki a mintát a nálunk kapható textilkrétával, vagy textilfilccel. Az elkészült táskát könnyen behajtogathatod a táskádbe, hogy mindig kéznél legyen.

Mutat 1 - 12 / 40