Játékok 1000 Forint alatt 

54 terméket találtam.
oldalanként
1 200 Ft‎

Készíts színes karkötőt, nyakláncot. A gyöngyök kis méretűek, ezért fűzni már ügyesen tudó leányzóknak ajánljuk.

1 110 Ft‎

Kifesthető szélforgó béka. Mérete: 15,5 x 30 cm.

995 Ft‎

Húzd át a golyókat a pályán!Ügyességi játék,mely fejleszti a kicsi kezek és ujjak mozgását.

990 Ft‎

Az intelligens gyurma formázható, hirtelen mozdulattal eltörhető, de ha egy helyben hagyod lassan szét is folyik. Különleges tulajdonsága hogy vonzza a mágnest.

990 Ft‎

Szerezz be egy igazán különleges intelligens gyurmát amely UV lámpa hatására lila színűre változik és így akár rajzolhatsz is a felületére.

990 Ft‎

Ez a vidám masszőr segít a hiperaktív gyermekek ellazításában! Kemény fából készült, nyugtató hatással van az idegrendszerre.

950 Ft‎

Körmöcske - gomba forma Mérete: 10 cm. Anyaga: Fa Ajánlott kor: 4 éves kortól.

920 Ft‎

A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz. A csomagban világítós gyöngyök vannak, melyeket este fénnyel feltöltve sokáig foszforeszkálnak a sötétben.

Add to cart
900 Ft‎

Szuper logikai játék! A feladat, hogy minél kevesebb lépésből kitaláld az ellenfél színkombinációját, amit elrejtett előled.

890 Ft‎

Egyik oldalán Kreatív Lurkó, másik oldalán Kreatív Kata található. Mosogatógépben mosható. 

790 Ft‎

1000 darabos midi méretű HAMA vasalható gyöngyök. Foszforeszkál a sötétben. A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz.

750 Ft‎

A Dantoy homokozó játékok erős műanyagból készülnek, hogy kiállják az intézményi igénybevételt is. Éppen ezért otthonra is ajánljuk. Könnyen tisztíthatók.

Mutat 1 - 12 / 54