Lista rendezése gyártónként GOKI

oldalanként
5 679 Ft‎

Kalapálós játék - Vidéki farm Igazi kreatív képalkotó játék.  Alkossunk egy farmot, helyezzük el az állatokat. A parafatáblára rögzítve, sokáig megmarad a készített képecskénk.

4 500 Ft‎

Klasszikus, táblás, dobós társasjáték. A Ki nevet a végén másik neve Ludo.  A fa tábla szép kialakítása és tartóssága sokáig játszhatóvá és élvezhetővé teszi a játékot.

4 200 Ft‎

Logikai társasjáték 1-2 játékos részére. Tizenkét állat lakik az erdőben, akik nagyon ritkán találkoznak. Segíts nekik, hogy meglátogathassák egymást.

2 700 Ft‎

10 db állatos nyomda festékpárnával. A gyerekek nagyon szeretnek nyomdázni. Ez a 10 darabos állatos nyomda a kislányok és kisfiúk kedvence. Nincs festékpárnában maszatolás, nem kell külön belemártani, mert mindegyik nyomda tartalmazza a festékpárnát is magában. Csak vegyétek le a kupakját és indulhat a nyomdázás.

2 500 Ft‎

28 db-os katicás fa dominó. A dominók mérete: 6 x 3 cm. Szép rajzzal díszített dominó. A katica imádó kislányok kedvence. A dominóval már kis kortól gyakorolhatók a szabályok, szabály játékok.

2 500 Ft‎

8 db állatos nyomda festékpárnával.

2 360 Ft‎

Nagyszerű szórakozás az egész családnak. Ezt a darts játékot már kisebbekkel is játszhatjuk, mert nem éles nyilakat dobunk a táblára, hanem öntapadós golyókat. Nyáron a strandon egy hűs fa árnyékában vagy bent a hűvös szobában egyaránt nagyszerű kikapcsolódás az egész családnak.

2 154 Ft‎

27 db-os állatos kirakó, kör alakú keretben. Átmérője: 30,7 cm.

1 520 Ft‎

4 darab lovas nyomda festékpárnával.

1 405 Ft‎

5 darabos fa kirakó kétoldalas elemekkel, melyek felfűzhetők.

990 Ft‎

Legyen egyedi tolltartód, amilyen senki másnak nincs. A kép csak illusztráció, a tolltartón nincs minta, ezért nagyon szép szabad kezű alkotásokat készíthetsz rá.

Mutat 1 - 12 / 22