Lista rendezése gyártónként GOKI

oldalanként

Anya hintázzunk! Ezzel a pörgő-fogóval a gyerekek megtapasztalják a bizonytalan egyensúlyi helyzetet és elsajátítják az ahhoz való alkalmazkodást. Először anya vagy apa forgassa a lurkót, később már ő is tud benne pörögni, forogni. Ezen kívül számos, más játék is játszható vele. Lehet bölcső a játékbabának, teknős páncél, búvóhely, mini domb.

Kalapálós játék - Vidéki farm Igazi kreatív képalkotó játék.  Alkossunk egy farmot, helyezzük el az állatokat. A parafatáblára rögzítve, sokáig megmarad a készített képecskénk.

42 db festett fából készült, csodaszép építőelem fa dobozban. Az 1001 éjszaka mesés világába repít ez a csodaszép, színes játék. Gyönyörű kanyargós formákkal, egzotikus mintákkal díszített építőkockák a gyerekszobánk dísze lehet. A doboz mérete: 23,3 x 23,3 cm.

Klasszikus, táblás, dobós társasjáték. A Ki nevet a végén másik neve Ludo.  A fa tábla szép kialakítása és tartóssága sokáig játszhatóvá és élvezhetővé teszi a játékot.

Logikai társasjáték 1-2 játékos részére. Tizenkét állat lakik az erdőben, akik nagyon ritkán találkoznak. Segíts nekik, hogy meglátogathassák egymást.

A készlet 32 fa elemet tartalmaz, melyekből négy különböző szí­nű kisvonatot lehet összerakni. Minden kisvonat egy mozdonyból és három azonos szí­nű vagonból áll. Elemek mérete: 5 x 8 cm,

Kiváló minőségű, bükkfából készült fa építőkockák vászonzsákban. A vászonzsák tartozéka a csomagnak, segítségével könnyen magatokkal vihetitek az építőkockákat bárhová, illetve otthon is szép rendben lehet tartani a kockákat.

Itt van az ősz... Készíts csodálatos őszi képeket színes levelekből. Használd a levélprést hozzá. Szedj sok színes levelet, tedd be a karton lapok közé, szorítsd rá a fa tetőt, várj néhány napot, majd készíts őszi képeket. Praktikus csavaros kupakokkal, melyekkel könnyű rászorítani a fa tetőt. A készlet kartonlapokat is tartalmaz.

10 db állatos nyomda festékpárnával. A gyerekek nagyon szeretnek nyomdázni. Ez a 10 darabos állatos nyomda a kislányok és kisfiúk kedvence. Nincs festékpárnában maszatolás, nem kell külön belemártani, mert mindegyik nyomda tartalmazza a festékpárnát is magában. Csak vegyétek le a kupakját és indulhat a nyomdázás.

8 db állatos nyomda festékpárnával.

28 db-os katicás fa dominó. A dominók mérete: 6 x 3 cm. Szép rajzzal díszített dominó. A katica imádó kislányok kedvence. A dominóval már kis kortól gyakorolhatók a szabályok, szabály játékok.

Nagyszerű szórakozás az egész családnak. Ezt a darts játékot már kisebbekkel is játszhatjuk, mert nem éles nyilakat dobunk a táblára, hanem öntapadós golyókat. Nyáron a strandon egy hűs fa árnyékában vagy bent a hűvös szobában egyaránt nagyszerű kikapcsolódás az egész családnak.

Mutat 1 - 12 / 26