Lista rendezése gyártónként GOKI

oldalanként
14 990 Ft‎

38 db kiváló minőségű, színes építőelem fából. Fa dobozban, melynek mérete: 32 x 24 x 3 cm.

12 490 Ft‎

Anya hintázzunk! Ezzel a pörgő-fogóval a gyerekek megtapasztalják a bizonytalan egyensúlyi helyzetet és elsajátítják az ahhoz való alkalmazkodást. Először anya vagy apa forgassa a lurkót, később már ő is tud benne pörögni, forogni. Ezen kívül számos, más játék is játszható vele. Lehet bölcső a játékbabának, teknős páncél, búvóhely, mini domb.

5 750 Ft‎

A Shalimar puzzle és építőjáték is egyben. A készlet 57 csodálatosan színes és kedves mintájú építőelemet tartalmaz fa dobozban. A színes elemekkel változatos játékokat játszhatunk. Olvasd el a blogon, hogy hányféle játéklehetőséget kínálnak az építőkockák. http://kreativlurko.hu/blog/14_epitokocka.html

5 679 Ft‎

Kalapálós játék - Vidéki farm Igazi kreatív képalkotó játék.  Alkossunk egy farmot, helyezzük el az állatokat. A parafatáblára rögzítve, sokáig megmarad a készített képecskénk.

5 679 Ft‎

Kalapálós játék-nagyváros Egy kis ügyességgel és fantáziával a legkülönbözőbb formákat és a legszínesebb képeket tudjuk létrehozni. A parafatáblára felszögeljük a formákat.

4 990 Ft‎

A cuki egér formájú tekebábuk a kertben, strandon, de még a szobában is könnyen felállíthatók. A mókás mini figurákkal tetszőleges számú játékos játszhat. A figurák magassága: 8 cm.

Add to cart
4 970 Ft‎

A klasszikus dobós játék fa változata. Cél: minél nagyobb értékre dobni a karikát és a legtöbb pontot összegyűjteni.

4 500 Ft‎

Klasszikus, táblás, dobós társasjáték. A Ki nevet a végén másik neve Ludo.  A fa tábla szép kialakítása és tartóssága sokáig játszhatóvá és élvezhetővé teszi a játékot.

3 960 Ft‎

Logikai társasjáték 1-2 játékos részére. Tizenkét állat lakik az erdőben, akik nagyon ritkán találkoznak. Segíts nekik, hogy meglátogathassák egymást.

3 900 Ft‎

A készlet 32 fa elemet tartalmaz, melyekből négy különböző szí­nű kisvonatot lehet összerakni. Minden kisvonat egy mozdonyból és három azonos szí­nű vagonból áll. Elemek mérete: 5 x 8 cm,

3 850 Ft‎

Fából készült ritmushangszer. A készlet 2 db dupla maracast tartalmaz. Hossza: 20 cm

3 500 Ft‎

Kiváló minőségű, bükkfából készült fa építőkockák vászonzsákban. A vászonzsák tartozéka a csomagnak, segítségével könnyen magatokkal vihetitek az építőkockákat bárhová, illetve otthon is szép rendben lehet tartani a kockákat.

Mutat 1 - 12 / 36