Rajzolás,festés 

Rajzoláshoz, festéshez, alkotáshoz szükséges szettek, textilkréták, üvegfestékek, kreatív szetteket találsz a kategórián belül.

63 terméket találtam.
oldalanként
3 480 Ft‎

Kalapálós játék - Vidéki farm Igazi kreatív képalkotó játék.  Alkossunk egy farmot, helyezzük el az állatokat. A parafatáblára rögzítve, sokáig megmarad a készített képecskénk.

2 495 Ft‎

Maxi gyöngykollekció. 500 darab. Használható a HAMA Maxi alaplapjaival.

2 300 Ft‎

10 db nyomda, 10 különböző arckifejezéssel.

2 100 Ft‎

A hálót a falra akasztva rácsíptethetők a gyerekrajzok, fényképek, belépőjegyek, emlékek. A plafonra rögzítve az óvodai csoportba készíthető dekoráció mindig az évszaknak megfelelő díszeket ráakasztva.

2 095 Ft‎

Húsvéti nyomda fogantyúval.Így a kisebbek sem lesznek csupa tinták:)

1 900 Ft‎

Szappan-kréta Nincs is jobb annál mint pancsolni és rajzolni egyszerre. Ezekkel a színes szappan-krétákkal élmény a fürdés. Különleges helyszín és különleges vászon a kis mestereknek. 

1 800 Ft‎

Az Intelligens Gyurma egy speciális anyagból készült különleges termék.

1 800 Ft‎

Az Intelligens Gyurma egy speciális anyagból készült különleges termék.

1 460 Ft‎

10 db állatos nyomda festékpárnával. A gyerekek nagyon szeretnek nyomdázni. Ez a 10 darabos állatos nyomda a kislányok és kisfiúk kedvence. Nincs festékpárnában maszatolás, nem kell külön belemártani, mert mindegyik nyomda tartalmazza a festékpárnát is magában. Csak vegyétek le a kupakját és indulhat a nyomdázás.

1 230 Ft‎

Festékpárna a szivárvány színeivel a még vidámabb nyomdázásért.

1 200 Ft‎

Pici kezekhez igazított marok zsírkréta UTÁNTÖLTŐ. 12 darabos készlet. A készlet csak krétát tartalmaz, műanyag tartót nem.

1 200 Ft‎

Elefánt üvegmatrica festék szett. Helyezd a fóliát a mintára, a kontúrfestékkel rajzold át a mintát. Hagyd száradni 1-2 órát, majd a matricafestékkel színezd ki. A megszáradt képet, mint egy matricát, húzd le a fóliáról és helyezd bármilyen üveg vagy műanyag felületre.

Mutat 1 - 12 / 63