Kreatív hobbi részleg 

Kreatív hobby részlegünkben az Anyukák találhatják meg az otthoni dekorációhoz szükséges kellékeket, elsősorban olyanokat amiket gyermekeikkel együtt is elkészíthetnek. Kreatív varró készletek, kreatív gyöngyfűzők, vasalható gyöngyök, babaszoba dekorációk és üvegfesték szettek bővítik a gyerekekkel játszható kreatív játékok körét. Megtalálható a...

Kreatív hobby részlegünkben az Anyukák találhatják meg az otthoni dekorációhoz szükséges kellékeket, elsősorban olyanokat amiket gyermekeikkel együtt is elkészíthetnek. Kreatív varró készletek, kreatív gyöngyfűzők, vasalható gyöngyök, babaszoba dekorációk és üvegfesték szettek bővítik a gyerekekkel játszható kreatív játékok körét. Megtalálható a mágnes festék és táblafesték is, amivel egyedi üzenőfalat varázsolhatunk a lakásunkba. A LURKÓSÁGOK BLOG bejegyzései között is sok megvalósítható kreatív ötletet és kreatív ajándék ötletet olvashatsz amihez a kellékeket megtalálhatod a Kreatív Hobbi részlegünkben.

Bővebben
34 terméket találtam.
oldalanként

Kifesthető képkeret fából - Kisfiú 1 darab Anyaga: Fa. Mérete: 10 cm x 10 cm.

Fiús minta a kisfiúk ágya fölé. Autó imádó kisfiúk kedvence. 3 darab matricát tartalmaz. Mérete: magassága: 15,2 x hossza: 40,7 cm / db.

Falmatrica, cuki lányos tündérekkel, virágokkal varázspálcákkal.  Igazi csajos minta a lányos szobába. Virágtündérek varázsolnak tavaszi hangulatot és édes álmokat. 3 db matricát tartalmaz. Mérete: magasság: 15,2 x hossz: 40,7 cm / db.

Üdvözlőkártya készítő szett Készíts egyedi képeslapot vagy üdvözlő kártyát. A csomagban található borítékba betéve feladhatod postán is, így még nagyobb meglepetést okozol.

1000 darabos midi méretű HAMA vasalható gyöngyök. A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz.

1000 darabos fehér midi méretű HAMA vasalható gyöngyök. A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz.

Domború fa karkötő, 3 cm széles. Alkalmas decoupage technikához.

A nagy sikerű öltöztetős babák mellé megérkezett az első kiegészítő csomag.

Csíptethető Virág - Festhető90 mm átmérőjű1 dbAnyaga: natur fa

Szövet hatású matrica fiús mintával. Használhatod képeslap, díszcsomagolás, ajándék kártya dekorálására is. Az öltöztető babák ruháinak a dekorálásához is felhasználható.

Szövet hatású matrica lányos, virág mintával. Használhatod képeslap, díszcsomagolás, ajándék kártya dekorálására is. Az öltöztető babák ruháinak a dekorálásához is felhasználható.

Szövet hatású matrica lányos, lepkés mintával. Használhatod képeslap, díszcsomagolás, ajándék kártya dekorálására is. Az öltöztető babák ruháinak a dekorálásához is felhasználható.

Mutat 13 - 24 / 34