Gyöngyök 

Hama vasalható gyöngyök, gyöngyös készletek, gyöngyfűzők

14 terméket találtam.
oldalanként
3 500 Ft‎

Nagyon érdekes alkotó játék. A pici részek megfelelő helyre rakásával áll össze az egységes nagyobb kép.

2 830 Ft‎

Készíts magadnak játékmacit gyöngyökből. A sablon kirakása után vasalóval levasalható a minta ezután levehető a sablonról és kitehető dekorációnak is. Vigyázat! Vasalás után várni kell amig kihül, csak ezután játssz vele! Kirakás közben fejlődik a kézügyesség, kreativitás, képalkotás, vizuális fogyelem. A figuával játszani is lehet, szerepjátékhoz kiváló.

1 795 Ft‎

A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz. A csomagot úgy alakítottuk ki, hogy legyen benne egy lányos minta és egy alaplap. A 2000 darab midi gyöngy pedig mindkét mintához használható. Vedd meg egyben a csomagot és nem kell időt tölteni a válogatással.

1 795 Ft‎

A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz. A csomagot úgy alakítottuk ki, hogy legyen benne egy fiús minta és egy alaplap. A 2000 darab midi gyöngy pedig mindkét mintához használható. Vedd meg egyben a csomagot és nem kell időt tölteni a válogatással.

1 200 Ft‎

Készíts színes karkötőt, nyakláncot. A gyöngyök kis méretűek, ezért fűzni már ügyesen tudó leányzóknak ajánljuk.

920 Ft‎

A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz. A csomagban világítós gyöngyök vannak, melyeket este fénnyel feltöltve sokáig foszforeszkálnak a sötétben.

790 Ft‎

1000 darabos midi méretű HAMA vasalható gyöngyök. Foszforeszkál a sötétben. A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz.

620 Ft‎

A készletben 2 db nagy és 86 darab kisebb méretű üveggolyó található.

495 Ft‎

1000 darabos midi méretű HAMA vasalható gyöngyök. A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz.

495 Ft‎

1000 darabos fehér midi méretű HAMA vasalható gyöngyök. A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz.

495 Ft‎

1000 darabos midi méretű HAMA vasalható gyöngyök. A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz.

390 Ft‎

A HAMA vasalható gyöngyökkel saját készítésű díszeket készíthetsz. A termék mérete 13 cm.

Mutat 1 - 12 / 14