Karácsonyi kedvencek 

Ebbe a kategóriába a vásárlók kedvenceit gyűjtöttem össze, hogy megkönnyítsem a karácsonyi ajándék kiválasztását.

16 terméket találtam.
oldalanként
5 800 Ft‎

Ezt a játékot az igazi kis szerelőmestereknek ajánljuk. A 42 darabos készlettel rengeteg különböző járművet szerelhettek össze. A kis füzet segítséget nyújt az első lépésekhez, ezután a gyermek a saját fantáziája szerint építkezhet. A színes elemeknek köszönhetően nagyon kedves formák kerülnek ki a kis szerelők kezei közül.

5 530 Ft‎

A tapintós háziállatok puzzle játékkal nemcsak a formákat keresheted meg, hanem az egyes elemek alatt az állatokra jellemző tapintású anyag található. Ezzel az érzékekre is hatunk játék közben.

4 150 Ft‎

Húzz egy játékkártyát, majd egy színkártyát. Számold meg a színeket, majd a korongokkal jelöld be, hogy melyik színből mennyit találtál.

3 600 Ft‎

Egy legendás fa oktató játék 1-4 játékos részére. A pálcikákat és a korongokat kell felpakolni a kroki pocakjára.

3 200 Ft‎

Klasszikus, táblás, dobós társasjáték. A Ki nevet a végén másik neve Ludo.  A fa tábla szép kialakítása és tartóssága sokáig játszhatóvá és élvezhetővé teszi a játékot.

1 405 Ft‎

5 darabos fa kirakó kétoldalas elemekkel, melyek felfűzhetők.

950 Ft‎

Csokiöntő forma szív alakú. Díszdobozban. Van olyan, aki a csokit nem szereti? Nincs, ugye?  Lepd meg a családot igazi kézzel készített ajándékkal. Nagyon jó ajándék kísérő lehet egy-egy kézzel készített csoki szívecske.

710 Ft‎

Kifesthető képkeret fából - Kisfiú 1 darab Anyaga: Fa. Mérete: 10 cm x 10 cm.

450 Ft‎

Rakd össze és fesd ki.  Készíts egyedi fából készült függődíszeket és dekoráld őket. Csodaszép dísze lesz a szobádnak. Hossza: 19,8 - 22,5 cm. 4 féle változatban szállítjuk, az ár 1 db termékre vonatkozik.

350 Ft‎

Festhető könyvjelző fából - 2 fiú - 2 lány minta egy csomagban. Kedves kis ajándék lehet a gyerekeknek a mikulás csomagban a kifesthető könyvjelző. Mérete: 10 cm. 

Add to cart
350 Ft‎

Csíptethető Virág - Festhető90 mm átmérőjű1 dbAnyaga: natur fa

290 Ft‎

Festhető szív fából. 1 db 8,2x8 cm

Mutat 1 - 12 / 16