Lista rendezése gyártónként Toys Pure

4 420 Ft‎

Egy legendás fa oktató játék 1-4 játékos részére. A pálcikákat és a korongokat kell felpakolni a kroki pocakjára.

3 400 Ft‎

Rendezd a szí­nes golyókat a kártyákon megtalálható mintáknak megfelel?en. A játék 12 db fa feladatlapot tartalmaz. Fejleszti a szí­nfelismerés készségét, a megfigyelő készséget, a kéz- és szemkoordinációt, a térlátást.

Add to cart
2 560 Ft‎

Egy legendás fajáték 2-4 játékos részére. Minden játékos magához veszi az általa kiválasztott szí­nű pálcikákat. A kezdő játékos felrak a csacsi hátára egy pálcát, majd a következő játékos folytatja.

2 500 Ft‎

A Kalaha a legősibb játékok egyike. Eredetileg homok gödrökben játszották kavicsokkal. Szívesen játszott vele gyerek, felnőtt, de még az uralkodók is kedvenc játékaik között tartották számon.

1 990 Ft‎

Tologasd a szí­nes gyöngyöket egyik oldalról a másikra és közben számold meg őket. Kiváló lehetőség a számolás alapjainak megismertetésére. Mérete: 16 x 18 cm 60 db szí­nes gyöngyöt tartalmaz.

990 Ft‎

8 db színes textilzsírkréta dobozban. Használhatod textil zsákhoz, pólóhoz, egyedi ajándéktárgyak elkészítéséhez. Vasalás után az anyag 30°C-on mosható. A kréták hossza: 9 cm.

790 Ft‎

Készíts egyedi táskát, színezd ki a mintát a nálunk kapható textilkrétával, vagy textilfilccel. Az elkészült táskát könnyen behajtogathatod a táskádbe, hogy mindig kéznél legyen.

650 Ft‎

Lepd meg a családot egyéni és egyedi bevásárló táskával. Bármilyen női táskába behajtogatható és magaddal vihető. Az egyedi táskával a bevásárlás is könnyebben megy és mindig kéznél van.

200 Ft‎

A készlet 12 db színes krétát tartalmaz, a kréták hosszúsága: 8 cm.

Mutat 1 - 9 / 9