Kreatív szettek 

Kreatív szettek amiben minden benne van az elkészítéshez.
30 terméket találtam.
oldalanként
3 480 Ft‎

Kalapálós játék - Vidéki farm Igazi kreatív képalkotó játék.  Alkossunk egy farmot, helyezzük el az állatokat. A parafatáblára rögzítve, sokáig megmarad a készített képecskénk.

2 495 Ft‎

Maxi gyöngykollekció. 500 darab. Használható a HAMA Maxi alaplapjaival.

2 300 Ft‎

10 db nyomda, 10 különböző arckifejezéssel.

2 095 Ft‎

Húsvéti nyomda fogantyúval.Így a kisebbek sem lesznek csupa tinták:)

1 970 Ft‎

A pötyik varázslatos világában a gyermekek hosszú órákat tudnak önfeledt szórakozással tölteni. A játék használta nagyon egyszerű, mégis roppant izgalmas és szórakoztató.A játék segít növelni a gyermek figyelmét, valamint fejleszti a kézügyességét és kreativitását.

1 900 Ft‎

Szappan-kréta Nincs is jobb annál mint pancsolni és rajzolni egyszerre. Ezekkel a színes szappan-krétákkal élmény a fürdés. Különleges helyszín és különleges vászon a kis mestereknek. 

1 800 Ft‎

Az Intelligens Gyurma egy speciális anyagból készült különleges termék.

1 800 Ft‎

Az Intelligens Gyurma egy speciális anyagból készült különleges termék.

1 110 Ft‎

Kifesthető szélforgó béka. Mérete: 15,5 x 30 cm.

1 100 Ft‎

Szeretnéd, ha a lurkód szabadon engedné a fantáziáját? Ha nem a televízió előtt csücsülne, hanem rajzolna, színezne és ezzel ügyesedne a kis keze? Szeretnéd őt hosszú időre lekötni egy játékkal? Szívesen megmutatnád, hogy játszottál gyermek korodban?

990 Ft‎

Szerezz be egy igazán különleges intelligens gyurmát amely UV lámpa hatására lila színűre változik és így akár rajzolhatsz is a felületére.

990 Ft‎

Az intelligens gyurma formázható, hirtelen mozdulattal eltörhető, de ha egy helyben hagyod lassan szét is folyik. Különleges tulajdonsága hogy vonzza a mágnest.

Mutat 1 - 12 / 30