Az Év Anyavállalata

Általa megosztva: Aranyi Eszter In: Anyaságok : szerda, április 27, 2016 Komment: 0 Találat: 1747

De ennél sokkal több!

Év Anyavállalata verseny

Van valami, amire nagyon büszke vagyok!Minden évben olyan édesanyákkal és nőkkel szerepelhetek egy oldalon, akikre nemcsak nekem, de mindenkinek büszkén kellene felnéznie. Ezek az anyukák úgy döntöttek, hogy igenis lehet egy nő anya és vállalkozó is. Mertek és mernek kiállni az álmaikért a (volt )munkaadójuk, a férjük, a szűkebb és tágabb családjuk előtt, ha sokan furán is néznek rájuk. 
Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy én is ide sorolhatom magam, aki mer küzdeni és mer álmodni és nemcsak panaszkodik, hanem tesz azért ami neki fontos. Méghogy egy kisgyermekes anyuka nem jó munkaerő és nem tud otthonról dolgozni? Dehogynem és nem is akárhogy! Erre bizonyíték, hogy 2014-ben, 132 !! anyuka mutatkozott be ezen az oldalon, most pedig 2016-ban 128 pályázat érkezett. 128 anyuka, 128 család.

Én a Kreatív Lurkó játék webáruházzal indulok.

A kisebbik fiam egy éves kora körül megálmodtam egy olyan játék webáruházat, ahol csak minőségi játékokat lehet kapni, amikkel a gyermekek sokáig és örömmel játszanak. Elsősorban a fajátékok mellett döntöttem, mert természetes anyagból készülnek, ezáltal teljesen más érzést váltanak ki már a pici babákból is mint a műanyag játékok. Emellett tartós, nagyon szép és igényes darabok. A gyártó pedig figyel a környezetvédelemre és a fák újra telepítésére. Szeretném összefogni a tudatosan nevelő szülőket, nagyszülőket és mindenkit arra biztatni, hogy az igényesség, életforma legyen, ami a gyermekeink kezébe adott és vele együtt játszott játékok megválasztásával kezdődik.

Ez az álom rengeteg munka árán megvalósulni látszik.

2013 októberében nyitotta meg virtuális kapuit a Kreatív Lurkó játék webáruház, mára, új termékekkel és folyamatosan visszatérő vásárlókkal rendelkező webáruház.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Vida Áginak, aki lehetőséget biztosít, hogy ennyi nagyszerű és bátor anyuka megmutathassa magát! Hajrá Anyukák!

A bemutatkozásomat az alábbi linken nézheted meg. Olvass bele a többibe is, hidd el, érdemes!

http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/#1

 

 Eszter

Kommentek

Hagyd a megjegyzésedet