Eladó a Kreatív Lurkó játék webáruház

Általa megosztva: Aranyi Eszter In: Mit játsszunk ma? : vasárnap, október 29, 2017 Komment: 0 Találat: 1198

Kedves Olvasó!

Nagyon hosszú gondolkodás előzte meg ennek a levélnek a megírását. Azt a döntést hoztam, hogy eladom a Kreatív Lurkó játék webáruházat.

Egy nagyon egyszerű és nagyszerű oka van annak, hogy keresem a Kreatív Lurkó játék webáruházam új tulajdonosát. 

Mégpedig az, hogy a tavalyi évben elkezdtem kineziológiát tanulni és annyira megszerettem, ezzel együtt a klienseim száma is folyamatosan növekszik, hogy egyszerűen nem jut már idő a webáruházzal kapcsolatos teendők elvégzésére.

Nagyon szerettem a Kreatív Lurkót, ezért is gondolkodtam olyan sokat, hogy mitévő legyek, de az igazi utam a kineziológia, vagyis hogy kineziológusként segíthessek embereknek.

Ezért eladásra kínálom a Kreatív Lurkó játék webáruházat. A webáruház 4 éve működik folyamatosan, a bevételei emelkednek. Kisgyermek mellől is gond nélkül vezethető, hiszen én is így csináltam, a két kisfiam mellől végeztem a napi teendőket.

Ha szeretnél egy szívvel-lélekkel vezetett, működő, bejáratott egyedi játék webáruházat, amit mindegy, hogy budapesti vagy vidéki vagy,  pici gyermek mellől vagy akár másodállásban is tudsz működtetni, írj nekem az info@kreativlurko.hu e-mail címre és küldöm a részletes ajánlatot!

Várom a jelentkezésed!

Aranyiné Csernyák Eszter

Címkék: webáruház

Kommentek

Hagyd a megjegyzésedet