"Azokban a családokban, ahol szeretet és együttérzés fűzi össze az embereket, a gyerekek sokkal sikeresebbek és boldogabbak. Ha ettől a környezettől megfosztják a gyereket, azzal az egész életét, jövőjét tönkretehetik. A gyereknevelésben a szeretet a leghatékonyabb eszköz" /Tendzin Gjaco/

 

 

Kedves Anyukák, Apukák, Nagyszülők!

A Kreatív Lurkó játék webáruház azon szülők és nagyszülők igényeit hivatott kielégíteni, akik tudják, hogy a gyermekek a játék során ismerkednek a világgal, tanulják a formákat, ügyesednek, okosodnak a játék által.

De mi tudjuk, ahogy Önök (Ti) is, hogy nem mindegy milyen játékkal játszanak gyermekeink. A jól megválasztott és kis korban elkezdett tudatos játékválasztással segíthetünk nekik, hogy a megfelelő készségeik, képességeik kialakuljanak. Ezek a képességek segítik őket, hogy magabiztos, önálló boldog felnőtteké váljanak.

A Kreatív Lurkó játék webáruház ebben segít. Mégpedig a leválogatott játék készlettel és a webáruházban kialakított kategóriákkal, amelyek segítenek eligazodni a sok-sok játék között.

A gyermek játékos neveléséhez és jutalmazással, szeretettel való terelgetéséhez a saját grafikával ellátott

DICSŐSÉGTÁBLÁT ajánlom.

Ha szeretnéd kreatív játékkal lekötni a lurkókat, szerettél öltöztető babázni gyermekkorodban és szívesen lennél újra gyerek :-) megmutatnád nekik, hogy kell játszani, ruhát tervezni, színezni, kivágni,

akkor az öltöztetős babákat vedd meg nekik.

blogban  otthon is elkészíthető játékötletekkel segítjük az olvasóinkat.

Hírlevelünkre feliratkozva a gyermekeink önbizalmának erősítéséhez adunk hasznos tippeket.

Kreatív Lurkó Facebook oldalán pedig olyan közösséget építünk, ahol a felelős szülők találnak napi tippeket, ötleteket.

A gyermeknevelésben a szeretet a leghatékonyabb eszköz, a szeretetünket pedig a közös játékkal, élményekkel és egymásra figyeléssel tudjuk a leghatékonyabban kifejezni.

Kreatív Lurkó Csapata

ELÉRHETŐSÉGÜNK:

06 70 425 5843

e-mail: info[kukac]kreativlurko.hu

Facebook: facebook.com/kreativlurko.hu

Megjelenések, díjak, ahol még olvashatsz rólunk:
Srácok
Év Anyavállalata